57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Tilbage til fremtiden

Bogen er et anmeldereksemplar

Bogen er et anmeldereksemplar

Forfatter: Bogen er baseret på filmen af Robert Zemeckis og Bob Gale

Forlag: Carlsen

Handling: Bogen handler om Marty som bor sammen med sine forældre, men de skændes desværre konstant, og har det ikke sjovt sammen. Men heldigvis har Marty en ven, Doc, som er videnskabsmand, og afslører at han har arbejdet på en tidsmaskine, overfor Marty.

Marty synes det er ret sejt, og er derfor den første til at teste den. Han lander tilbage i 1955, da hans forældre var teenager, og ikke engnag var kærester endnu. Han ser sine forældre, men ikke nok med det, han kommer til at lave om på deres historie, sådan at de faktisk ikke forelsker sig i hinanden. Eller, det er i hvert fald tæt på, men til sidst får han styr på det. Det er jo også hans eget liv der er på spil.

Så nu er der bare et problem at løse. Hvordan kommer Marty hjem igen, til den rigtige tid….

Min mening: Som jeg også sagde med E.T. så har jeg ikke set filmen, mest fordi jeg tror de er vildt dårlige, fordi… Ja, de er gamle… Men nej hvor tror jeg ellers at det kunne være en fed film. Jeg synes nemlig helt sikkert at bogen er ret sej, og har meget at byde på. Jeg synes at historien er god, og har en fed pointe. Den handler om at acceptere tingene som de er, og om at gøre det man har lyst til. Der er også mange andre fede ting ved den, som f.eks. hele tidsrejse-tingen. Jeg synes det er så cool, og jeg er sikker på at børn vil finde det både sejt, og interessant. Tænk hvis de selv kunne gøre det? Denne bog kan man vidst godt sige sætter en del gang i fantasien, og hele videnskabsmand-tingen gør kun det hele meget bedre.

Igen er jeg nødt til at sige at jeg synes at det er SÅ fedt at børn kan lære om de her klassiske fil igennem en børnebog, og så i så tidelig en alder. Jeg kan kun håbe på at der kommer flere af den her slags bøger. Jeg krydser alt hvad jeg har for det!

Illastartionerne: Det er samme stil som i E.T. og det er ikke nogen hennelighed at jeg elsker dem, og jeg er også vilde med dem i den her bog. De gør at der sker så meget på siderne, og faktisk kan man læse bogen kun igennem billederne, hvilket er godt for meget små børn. En 1 årig gider nemlig ikke altid at have læst så “lang“ en bog op, men igennem billederne kan de være med, hvor 4-5 årig kan være med igennem både billederne og teksten. På den måde er det også en bog for mange aldre.

Stjerner: 5/5

Bello

E.T.