57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Små mennesker, store drømme- Stephen Hawking

Bogen er et anmeldereksemplar

Bogen er et anmeldereksemplar

Stephen Hawking

Forlag: Forlaget Albert

Handling: Bogen givet os en historie igennem en af de bedste videnskabsmænd i verdens liv. Han voksede op i en familie som læser meget, og gerne ville vide så meget som overhovedet muligt. Det blev han smittet af, og begyndte at interessere sig for sorte hullet, og studere dem meget nærmere. I en forholdsvis ung alder blev Stephen syg, men det stoppede ham ikke i at gøre det han gerne ville. Han var en digter, og det er en af grundene til at vi kender ham i dag, og beundre ham.

Min mening: jeg synes at Stephen Hawking er så mega sej! Han er den første dreng i serien, og hvem ville være bedre at lægge ud med, end ham. Jeg vidste godt det meste der er at vide om ham i forvejen, men jeg lærte også noget nyt, og det alt sammen gør kun at jeg elsker ham endnu mere. Det er måske lidt nørdede, men jeg er sgu fan!

Jeg er vild med at han ikke lader sin sygdom tage kontrol over ham, og går efter sin drøm lige meget hvad. Han minder mig lidt om Frida Kahlo på den måde. De er begge to fightere!

Jeg synes at det at serien udvider sig, og nu med drenge, er for cool! Jeg ved godt at det er sejt og Girl power-agtigt at give de stærke kvinder noget fokus, men vi må ikke glemme alle drengene. Jeg glæder mig allerede til at se hvem der er den næste.

Illustrationer: De er så søde! Jeg synes ikke at jeg har set noget lignende dem før, og det er ment på den bedste måde. Jeg synes de er så fine, og så synes jeg også altid at den her bogserie illustrationer er så detaljeret. Det er mega godt synes jeg, for det giver altså noget andet til bogen, og gør at den kan bruges af flere.

Stjerner: 5/5

Små mennesker, store drømme- Muhammad Ali

Lad os redde verden