57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Små mennesker, store drømme- Muhammad Ali

Bogen er et anmeldereksemplar

Bogen er et anmeldereksemplar

Forlag: Forlaget Albert

Handling:  Bogen handler om Muhammad Ali, som startede sit liv med at hedde Cassius. Han voksede op med sin familie i Kentucky, og han vidste allerede fra da han var en lille dreng, at han ville nå langt i livet. Han fandt hurtigt ud af at han var god til at slås, og begyndte til boksning.

Han trænede hårdt, og blev hurtigt en af de bedste. Faktisk blev han så god at han en dag blev verdensmester.

Min mening: Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke vidste så meget om Muhammad Ali før jeg læste den her bog. Jeg vidste at han var bokser, og det var det.

Jeg føler at jeg kender ham meget bedre nu, og synes at han er ret sej. Han fortjener helt sikkert en plads, men det er en smule ærgerligt at han kommer efter Hackings, for ham er jeg virkelig fan af, og i hvis man sammenligner dem….

Det skal man nok bare lade være med, og tag den her og som det den er. En historie om Muhammad. Jeg synes at historien om hans navn er ret sej, og det vidste jeg på ingen måde. Så synes jeg også at hans citat er ret sejt. Nemlig at man ikke skal tælle dagene, men sørger for at dagene tæller. Det er så fint, og alt i alt er jeg jo bare fan af den her serie, så jeg kan også godt lide den her bog.

Illustrationerne: For at være ærlig er jeg ikke sådan rigtig fan af de tegninger der er i den her bog. Jeg tror det er en blanding af tegningerne og farverne, som jeg på en eller anden måde ikke synes hænger sammen, og som er gjort i en stil som jeg ikke kan lide. Men det er med fuld overlæg at de ser ud på den måde, og der er tænkt over det, så det er bare min mening, og det er jo meget individuelt.

Stjerner: 4,5/5

E.T.

Små mennesker, store drømme- Stephen Hawking