57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Legenden om sten, saks, papir.

Bogen er et anmeldereksemplar

Bogen er et anmeldereksemplar

Forfatter: Drew Daywalt

Forlag: Carlsen

Handling: Bogen handler om sten, saks, papir, som hver især har bekæmpet, og sejret deres del af huset. De kan slå alle der prøver at kæmpe imod dem, men det gør dem ikke glade. De synes faktisk tværdigmod at det er rigtig irriterende. De vil gerne have noget kamp, og da de møder hinanden, er det netop hvad de får. De kan nemlig alle tre slå hinanden, og det er de glade for.

Min mening:Jeg synes at den her bog er virkelig fin. Jeg er virkelig vild med historien, for vi alle sammen kender jo til legen, og jeg synes at det er ret genialt at lave en bog om det, og give de her ting følelser. Humoren stråler ud af den, og det er altid godt. Humor er vigtigt, og det er noget jeg tror alle børn ville have godt af at lære. Jeg synes, som voksen, at det var en god fortælling, og at den måske kan tolket lidt på den måde, at lige børn leger bedst (ikke på den dårlige måde), men man skal have nogle udfordringer, ellers er det ikke sjovt mere lige pludselig. Både sten, saks og papir, er jo faktisk først rigtig glade, da de møder en som kan bekæmpe dem, så jeg synes der kan være en lektie der.

Jeg tror at børnehavebørn ville synes virkelig meget om den her bog, fordi de kan se at den er sjov, og fordi, hallo, vi alle sammen kender legen, og har ikke tænkt mere over det. Det er jeg glad for at Drew Daywalt har.

Illustrationer: Jeg synes i og for sig at de er ret flotte og fine, men på en måde var det ikke det jeg havde regnet med, og det kan nogle gange gøre at man bliver en smule skuffet. Jeg havde regnet med noget mere enkelt, og jeg ved faktisk ikke hvorfor, for forsiden er på ingen måde enkel.

Da jeg kom mig også at de var anderledes, så synes jeg at de var fine, og de passer godt til bogen. Teksten står også med forskellelige skrifttyper, og det gør det også en smule anderledes, men sjovt. Så alt i alt er de sjove og søde (selvom stenen ser lidt hård ud), og jeg kan godt lide dem.

Stjerner: 4,5/5

Urskovsalfabet +Farvefindebogen