57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Lad os redde verden

Bogen er et anmeldereksemplar

Bogen er et anmeldereksemplar

Forlag: Carlsen

Handling: bogen er en fakta og, som giver os halvtreds sjove og nemme råd til hvordan vi kan være med til at passe på den planet vi lever på. Der er bare de mange gode råd, og så får vi en del facts om hvor skidt det står til, eller hvor langt vi er nået. Bogen er bygget op så der bare er råd efter råd, og så forklarer den os hvad man kan gøre for at vælge en grønt alternativ.

Det er jo i princippet en børnebog, men jeg ville mene at alle Kan være med på den her, for hvem vil ikke gerne have at jorden skal blive ved med at eksistere?

Min mening: Jeg synes at den her bog er virkelig god. Jer synes at de 50 råd er gode, og det lette at følge, det er bare lige med at tænke lidt over det i hverdagen. Man kan godt mærke at det er en børnebog på de fleste af rådene, men man kan sagtens bruge denne bog som guide som en familie. Man kan måske endda læse den sammen som familie, og blive bedre til at passe på vores jord sammen. Bogen er letlæselig og har en del humor, hvilket jeg synes er sjovt, fordi det jo faktisk er et ret så seriøst emne, og må kunne forstille sig at det hurtigt kunne blive kedeligt at læse om, men nej, det synes jeg faktisk ikke det gør i den her bog. Der er også nogle små tegninger I bogen som er ret søde, og passer til emnet.

Jeg elskede alle de facts jeg fik igennem bogen.m, som f.eks. at I gennemsnit er et menneske 21 sekunder om at tisse. Jeg ved ikke hvad jeg skal bruge det til, men det er sjovt at vide random facts. Haha!

Udover det blev jeg også en smule rørt over at læse den, fordi det er så rigtigt et budskab. Vi burde passe bedre på vores jord. Måske hænger det også lidt sammen med at jeg ikke selv er den bedste til at gøre netop det, men jeg prøver da lidt. Det er jo egentligt ret nemt, og efter at have læst den her bog, er jeg sikker på at jeg vil prøve endnu mere.

Stjerner: 5/5

Små mennesker, store drømme- Stephen Hawking

Sommervenner