57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Fantastiske fly

Bogen er et anmeldereksemplar

Bogen er et anmeldereksemplar

Forlag: Straarup&Co

Forfatter: Anders Nyberg

Handling: Bogen handler om flyets historie. Du bliver introduskeret for nogle af de allerførste flyvemaskiner, og føler dets udvikling op igennem tiden, og hører om hvordan vi er blevet klogere på teknikker og byggerier. Det er en bog som er meget fakta-baseret, så hvis man er til det, er det her bogen!

Min mening: Alle børn synes at flyvemaskiner er seje! Jeg kan se det igennem mit arbejde… Hver gang der kommer en flyvemaskine flyvende, er der mindst to (typisk drenge), der råber: SE. FLYVEMASKINE! Den fascination stopper ikke når de bliver ældre, og ,med det mener jeg når de går i børnehave, og for nogle stopper den aldrig. Derfor er den her bog så cool. Min kæreste er også vild med den, haha!

Jeg synes at det at vi får en masse fakta er så cool, fordi børn lærer noget, om noget som de faktisk synes er sejt. Det er ret perfekt! Udover det er det også sjovt at se hvordan flyets historie er, og hvordan udviklingen er foregået. Der er jo sket en del, og det er fedt at følge med i igennem bogen, og få af vide hvem der gjorde hvad, og var med til at udvikle den, til det vi kender i dag.

Jeg vil ikke sige at den her bog kun er til det ene køn eller at den ikke kan læses af nogle, for den kan skam læses af alle (selv jeg synes det var fedt at læse den, og jeg lærte også en del), men jeg vil gerne sige at jeg ikke er vandt til at læse den her slags bøger, men at jeg altid bliver så glad når jeg gør det. Jeg har før anmeldt Den store zombiebog, som er en bog ligesom den her, proppet med facts, og der nævnte jeg at drenge godt kan lide. Det står jeg ved, for det er der undersøgelser der siger, og derfor er den her bog OGSÅ virkelig god til drenge. Ikke fordi fly er en drengeting eller noget, men på grund af fakta.

Alt i alt havde jeg en god og lærerig læseoplevelse med denne bog. Den kan klart anbefales, hvis den slags interessere en.

Illustrationerne: Fordi den her bog ikke har en “historie“ på den måde, er illustrationerne selvfølgelig derefter. Jeg synes at de er fine, og de er med til at hjælpe en til at forstå og visualisere en masse af de ting som man ikke ved hvad er på en flyvemaskine. På den måde gør de hvad de skal i en bog som den her.

Stjerner: 5/5

Under polarisen