57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Fantastisk seje kvinder, der forandrede verden

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget

Forlag: Forlaget Albert

Forfatter: Kate Pankhurst

Handling: Bogen tager dig med på hele 13 fantastiske historier, som handler om nogle af de sejeste kvinder, som har gjort noget vildt, som vi aldrig vil glemme dem for. På bare to sider beskriver forfatteren en person, f.eks. Coco Chanel, og fortælle hele hendes historie i børnehøjde, og så alle kan følge med. Og ikke nok med at vi lærer om kvinderne, så lærer vi også en del om en tid som var ret vanskelig at leve i, og noget historie.

Udover det, er der på bagerste side en fin beskrivelse hvis der alligevel skulle være nogle svære ord. Det er så fint, og sådan en stærkt bog.

Min mening: Jeg ved godt at det her er en børnebog, men hvis der er noget Albert kan, så er det at lave børnebøger som også fanger de voksnes interesse (i hvert fald min). Jeg syns at det her er en meget vigtigt og betydningsfuld bog, som gør vores børn klogere, og gør at de kender til nogle af de sejeste kvinder der har levet. Personligt synes jeg at de alle sammen er ret seje, der er da lige en hvor jeg tænker: Ah, okay, måske ikke en af de sejeste, men okay. Der skal være plads til alle, og jeg kan ikke benægte at de alle sammenbetyder noget. Jeg tror og håber sådan på at børn kan lide den her bog. Jeg fortalte mine kusiner om den (de er 10 og 12), og selvom den her er lavet til yngre børn, synes jeg at jeg fornemmede en interesse, og en form for beundring. Jeg håber og tror også på at børn som får læst den her slags bøger op, vokser op med en tro på sig selv, som gør at de tror på at de kan gøre alt hvad de vil.

Jeg behøver vel ikke at sige hvor flot jeg synes den her bog er vel? Jeg mener, kig på billedet, og sig at du synes den er grim. Hvis du gør det, er du et hjerteløst monster, og sådan er det. Alt i alt en virkelig fantastisk læseoplevelse, og stor anbefaling herfra.

Stjerner: 4,5 /5

Små mennesker, store drømme bog 1+2