57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

En nuttet tyr

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget

Forlag: Straarup&Co

Forfatter: Alison Donald

Handling: Bogen handler om Tom, og hans bedste ven, tyren Alfred. De laver alt sammen, og er uadskillelige. Lige indtil den dag Tom starter i skole, og Alfred skal være alene hjemme hele dagen, uden nogen at være sammen med. Han føler sig ensom….

En dag kommer Tom hjem og siger at han ønsker sig et kæledyr som er blødt og MEGA NUTTET! Alfred bliver med det samme jaloux, for er han ikke nok for Tom mere….? Derfor prøver han alt hvad han kan for at være så nuttet son muligt, men lige meget hvad er en tur bare ikke lige så nuttet som en lille kattekilling!

Min mening: Den her bog er så sød! Jeg synes at hele historien er bygget så fint op, og så er den bare virkelig god. Det er en Feel-good-børnebog, og jeg er vild med en af de budskaber som man kan få ud af den, nemlig at være betænksom og hjælpe andre. Det er så fint. Jeg er sikker på at jeg ville kunne “sælge“ den her bog til et par børn på mit arbejde, og de ville kunne lide den, og forstå den. Vi snakker om 2 årig børn her, så allerede der ville jeg mene at den her bog kunne bruges fra.

Jeg synes også at det med at være gode venner, og pludselig sker der noget som gør at man bliver splittet, det er en fin ting at snakke om, så den snak kunne man tage med lidt større børn, igennem den her bog. Men for at det hele ikke skal blive for seriøst, vil jeg lige slutte af med at snakke om humoren i bogen. For den her bog er moderne og har god humor, i hvert fald for børn. I jagten på nuttet-hed er der en række forsøg som er ret sjove, og tyren Alfred gør det bare godt.

Illustrationerne: De fylder hele siden, og det er jeg vild med. Derudover er de søde, og jeg synes at de passer godt sammen med fortællingen. Farverne er en smule dæmpet hvilket gør det behageligt at kigge på, og så er bogen ret detaljeret, som er en ting ved børnebøger, som jeg godt kan lide.

Stjerner: 4/5

Mumitrolden og den usynlige gæst

Fantastiske fly