57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Bogen om Blom

Bogen er et anmeldereksemplar

Bogen er et anmeldereksemplar

Bogen om Blom

Forlag: Forlaget Carlsen

Forfatter: Tina Sakura Bestle

Handling: Bogen om Blom handler om en lille skildpadde, som bor helt alene. Den har det den har brug for, bøger og boller, og lever i stilhed. Den har det egentligt fint med at være alene, men da en lille ven kommer forbi er det ikke fordi Blom ikke byder den hjerteligt velkommen. Pludselig bliver den lille ven til en pølse, og når først Blom har prøvet at have en ven, begynder den lille skildpadde altså at savne en, da vennen ikke er der mere, kun den dumme pølse…

Min mening: Altså, jeg nød virkelig at læse den her bog, for jeg var nysgerrig hele vejen igennem, men for at være ærlig blev min nysgerrighed ikke stillet (jeg håber at man kan sige det, og hvis man ikke kan, håber jeg at i ved hvad jeg mener). Jeg synes egentligt at historien er meget sød, men for at være helt ærlige synes jeg også at den er underlig.

Det er på et eller andet niveau en ret filosofisk fortælling, og det kan også være smukt og cool, og det er det på en måde også her, men jeg ved ikke om jeg synes at det er en af de bedste børnebøger jeg har læst. Jeg tror at mange børn ville synes at den er sød, og det er selvfølgelig også fint, men jeg ved ikke om de ville få mere ud af den end det. Man får lidt mere ud af den som voksen, synes jeg.

Men hvis vi lige kan snakke kort om udseendet på denne her bog, så er der altså ikke en finger at sætte på den! Illustrationerne er vildt søde, og de passer heldigvis mega godt sammen med fortællingen, på den måde at de er ret specielle.

Alt i alt var det en speciel læseoplevelse, og det skal ikke forstås mega negativt, men heller ikke helt godt. Jeg kunne godt lide den, men den var bare ikke hvad jeg havde regnet med.

Stjerner: 3/5

Milles nye ven

Dumme Donald bygger en mur i børnehaven