57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Bello

Bogen er et anmeldereksemplar

Bogen er et anmeldereksemplar

Forlag: Høst&Søn

Forfatter: Mette Eike Neerlin og Otto Dickmeiss

Handling: Bogen handler om Bello, som ikke er ligesom de andre børn i sin skole. Han er anderledes, og det er der ingen der vil lade ham glemme. Alle tager hensyn, selvfølgelig af god mening, men det gør afstanden mellem dem større, og når han får af vide af sin far at han kan alt, er den også gal, for det ved han at han ikke kan. Det er en balance, som mange ikke er så gode til at kunne finde ud af, men så møder han en pige, som føler sig snydt, bare fordi han er anderledes.

Min mening: Jeg synes at det er en fin historie, med gode budskaber. Jeg synes at bogen formår at se Bellos anderledes-hed fra begge sider. Alle prøver at gøre det så godt for ham som muligt, og gøre plads til ham, og de gør det kun for at være søde. Det er vigtigt at huske, for selvom de gør det for at være søde, så skaber det en afstand imellem dem, og gør, tror jeg, at Bello synes at det er en smule falsk, og at han er mere anderledes end han er.

På den anden side må det også være irriterende at få at vide at man kan alt, for det kan han ikke. Jeg tror bare at det Bello søger, er en som ser ham for ham. Ja, han er anderledes, men sådan er det. Faktisk møder han en, som gør netop det, og som er lidt sur på ham, og behandler ham som hun vil. Det tror jeg at han synes er forfriskende, og de ender med at komme godt ud af det med hinanden, fordi pigen er så lige til, og det er det han vil have.

Jeg tror at alle børn ville have godt af at få læst den her fortælling op, fordi den er vigtig, og fordi det er en god historie. Så en varm anbefaling herfra.

Stjerner: 5/5

Kære Donald Trump

Tilbage til fremtiden