57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Maj TBR!

Alle bøgerne er sendt fra forlagene

Alle bøgerne er sendt fra forlagene

Jeg er typen der har flere bøger på min TBR end jeg kan nå at læse, og som læser andre hvis jeg får dem løbende af forlagene. På trods af det til jeg prøve at lave en månedlig TBR på bloggen, og give en opdatering i slutningen af måneden. Det kommer ikke til at være nogle særlig lange indlæg, men jeg tænker at de måske vil hjælpe nogle til at finde ud af hvad de skal læse, og så er det lidt sjovt for mig at have en konkurrence med mig selv, som i også kan være en del af. Denne måned har jeg 4 bøger på min TBR, og herunder kan du læse hvilke og hvad mine forventninger er til dem.

Den skjulte dreng: Jeg har allerede læst sådan ca. 15 sider i den her bog, og jeg glæder mig til at læse videre. Jeg synes indtil videre at det går en lille smule langsomt, men det skal nok gå. Jeg tror virkelig at det er en god bog, og jeg tror måske at det er sådan en bog jeg kunne komme til at græde til. Det er ikke den første bog jeg kommer til at læse i den her måned, men jeg håber at den bliver læst inden Børnebogsuge, for så vil jeg helt sikkert anmelde den. Hvis du ikke ved hvad den handler om, så handler den om en dreng som er flygtning og en dreng som skal bo i et andet land i noget tid, som ser deres ligheder og kommer tættere på hinanden via det faktum at de begge to ikke er hjemme. Når det kommer til mine forventninger, så regner jeg med at det er en 4 stjernet oplevelse.

Omgivet af psykopater: Jeg har været i gang med den her bog i lang tid, og jeg mangler ca. 150 sider i den. Det jeg har læst af den indtil videre er så mega god og virkelig spændende. Jeg er ikke vant til at læse faglitteratur, men den her er virkelig god. Den handler om de fire forskellelige farve-typer, og hvordan de manipulere med dig, hvordan du kan undgå det, og så er det sjovt at man kan sidde og genkende sig selv, og alle mulige andre i den her bog. Jeg forventer at give den 5 stjerner, men der skal lige lidt ekstra til som det ser ud lige nu.

Krigens monstre: Langt om længe! Endelig er den her. Krigens monstre er 3. og sidste bind i en helt fantastisk serie af Patrick Ness. Jeg har læst de andre to bøger i serien, og så vidt jeg kan huske gav jeg dem begge to 5 stjerner. Men det er virkelig også gode bøger, og på den måde er der en smule pres på den sidste på grund af det, men jeg er også ret sikker på at jeg virkelig kan leve op til alle mine forventninger. Jeg regner med at give den 5 stjerner, ligesom de andre. Hvis du er til noget fremtids-fantasy-agtigt noget, og endnu ikke har læst denne her trilogi, så vil jeg råde dig til at gå i gang med det samme. Og hvis du har læst noget andet af Patrick Ness og han ikke lige er noget for dig, så tvivl ej! Patrick skriver mega godt lige meget hvad, men jeg kan også godt se at mange af hans andre bøger kan være svære at komme igennem, fordi de er underlige, og måske ikke til at forstå. Men sådan er den her serie ikke, den er ligetil, når først man kommer ind i hvad det går ud på.

Se på os nu: De underligste er at jeg ikke helt ved hvad den her bog handler om, andet end at der vidst nok er en mand der er hans kone utro…? Jeg ved det ikke, men alligevel har jeg skyhøje forventninger. Jeg tror at den er vildt nok, og forventer at den er godt skrevet, og at der en humor i den. Jeg har selv sagt ja til at anmelde den, så jeg ved jo at den på en eller anden måde har fanget mig, nu skal jeg bare finde ud af om den kan leve op til det so jeg håber på med den, nemlig at den er vildt god. Jeg regner med at give den 4 stjerner, så nu må vi se.

Du kan lige nu, inde på mit seneste opslag på Instagram, dele med mig hvad dine læseplaner for maj er, og om vi skal læse nogle af de samme bøger.

AFTER film Vs. bog