57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Tag gaden tilbage

Bogen er et anmeldereksemplar

Bogen er et anmeldereksemplar

Forlag: Gyldendal Ung

Forfattere: Sarah Engell og Sanne Munk Jensen

Handling: : Endelig er Polly blevet en del af den populære klike. Men efter en særligt vild bytur er intet længere som før, og snart dukker billeder af Polly og en fyr fra festen op på nettet … ”Jeg var egentlig allerede stået af i Hjørring og på vej hen mod Caros hus, da min telefon bippede i lommen.Change of plans. Vi er taget hjem til TGs storebror i Aalborg. See ya in Plaza ??Beskeden var fra Caro. Hun havde vedhæftet adressen og en selfie af sig selv, Asta-My og Sofie TG foran et stort vindue, hvis udsigt godt kunne ligne Aalborg set fra en etageejendom.Men hvad vidste jeg? Jeg havde kun været i Aalborg én gang siden Blå Mandag, og kun for at gå i butikker med Kat og kigge på tøj, vi alligevel ikke havde råd til.”

Min mening: for at være ærlig ved jeg ikke helt hvad jeg skal synes om den her bog. Jeg kan virkelig godt lide at man har noget på hjertet og et godt budskab og at Polly er sådan en stærk hovedperson, men samtidig synes jeg bare der mangler noget. Jeg ved at den her bog har fået stor ros, og mange er glade for den, derfor er jeg også en lille smule bange for at indrømme at jeg synes den blev en lille bitte smule kedelig. Jeg ved ikke helt hvad det var ved historien men jeg synes bare den blev for lang.

Polly som person er dog noget af en hovedperson som vi alle sammen kan lære noget af. Hun begår fejl Hun finder sig ikke i noget, hun er mega sej hvilket skaber en relatérbar hovedperson, som er mega vigtigt i en YA bog. Den måde som Sara og Sanne bygger karakterer op på er jeg helt vild med. De gør næsten så man synes at man kender personerne, Hvilket Jeg synes er en stor styrke i den her bog.

Så er den også let at læse på trods af at Den er med ret små bogstaver. Den kunne være en god sommerbog for nogle unge mennesker, som vil lære ikke at give en fuck, men personligt var jeg ikke overbevist, desværre.

Bogen indeholder og så en del humor og sproget er sjovt og passer til målgruppen.

Stjerner: 3/5

 

Den ustyrlige arving

Izzy + Tristan