57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Sku' det være en anden gang

Bogen er et anmeldereksemplar

Bogen er et anmeldereksemplar

Forfatter: Sarah Skyt Persson

Forlag: L&R

Handling: Bogen handler om en uge i Marias liv. Det er snart jul og det betyder at der er travlt i den bank hvor Maria arbejder. Ikke kun med alle de mange penge der bliver brugt i julen, men også med julefrokost og så prøver Maria at være i kontakt med sig selv, og blive et bedre jeg, igennem noget mindfullness-terapi.

Maria er sammen med chefen Jan, selvom hun ved at han har kone og børn. Hun ved at det er forkert, men hun er vild med ham. Også selvom hun egentligt i det store hele føler at han er ligeglad med hende. Eller, når de er sammen er det fantastisk, men når de ikke er sammen… Derfor beslutter hun sig for at være sammen med en anden til julefrokosten. En der er en fremtid i, og som vil hende det bedste. Men han bliver syg, og kommer ikke…

Da hun til julefrokosten ser Jan være sammen med en anden kollega, går hun amok, men ikke i ordets forstand. Hun gør noget helt andet, som betyder at hun vågner op næste dag og frygter at politiet banker på hendes gør…

Min mening: Jeg må ærligt indrømme at jeg havde svært ved at komme sådan helt rigtigt ind i den her bog. Den var en lille smule sløv i starten, og jeg synes der gik noget tid, før jeg vidste hvem Maria var. Det er nok en af grundene til at der er gået lang tid med at læse den.

Da jeg så først kom ind i den, synes jeg at den var god. Maria er et billede på så mange kvinder, som bare vil finde ud af hvad hun skal og hvem hun er, men som også føler et pres fra omverdenen, fordi hun er oppe i alderen, og ikke har mand og børn. Jeg begyndte igennem den her bog at kunne se det smukke i det helt almindelige. For Maria er meget almindelig, det eneste spændende ved hende, er at hun knalder sin chef.

Jeg føler også at Maria udvikler sig igennem bogen, og det er jeg vild med. Som om hun faktisk begynder at se sit eget værd, og stoler mere på sig selv igennem bogen.Det kan jeg virkelig godt lide, for nogle gange skal man behandles dårligt, eller opleve noget vildt, for at finde ud af hvad man er, og at ingen skal fucke med en. Maria er sej på den der hverdags-agtige måde, og det er jeg vild med!

Derfor vil jeg helt sikkert anbefale bogen,og husk ikke at give op til at starte med, selvom du måske har lyst!

Stjerner: 4/5

Hundehypnosen

Manden der ikke ringede