57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Mørkemageren

bogen er et anmeldereksemplar

bogen er et anmeldereksemplar

Forfatter: Kirsten Sonne Harild

Forlag: Forlaget Alvilda

Handling: Bogen handler igen om Sally, Glenn og Maxi. En aften på skolen hvor lyset er gået, ser de at der er lys på ét værelse, og at der er nogle der danser derinde…

De beslutter sig for at undersøge det nærmere, og finder hurtigt ud af hvem der har noget med det at gøre. De prøver at gøre noget ved det, men det er svært når der ikke er noget lys, og især fordi Glenn er bange for mørke.

En dag viser det sig at en af lærerne har noget med det at gøre, og at der er dansespøgelser på færre. Det lyder helt skørt synes Sally og Glenn, men Maxi kan godt se dem. De beslutter sig derfor for at fange dem, ned i Maxi lille ånde-kande. Om det hjælper er der inden der ved, men det er et forsøg værd.

Min mening: Jeg synes at ligesom bog et, er bog to virkelig god. Den er desværre ikke lige så god, men på ingen måde dårlig, og jeg vil meget gerne læse mere om deres eventyr sammen på skolen.

Man hører det stadig en smule fra begges synsvinkler, hvilket jeg altid synes er et plus, for jeg vil gerne vide hvad de begge to tænker. Jeg synes også at vi kommer en smule mere ind på Maxi, og det er godt, for han er stadig mystisk, men man begynder at kunne forstå ham mere. Hele historien i bogen var en smule mere tynd end i den første, føler jeg, men jeg synes stadig at den var spændende, og at den kunne noget. Jeg er sikker på at mange børn ville nyde at læse den, sammen med bog nummer et.

Så alt i alt er det en god bog, og jeg havde en fin oplevelse med at læse den.

Stjerner: 4/5

Hundehypnosen