57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Mission Kærlighedskys

Bogen er et anmeldereksemplar

Bogen er et anmeldereksemplar

Forlag: Alvilda

Forfatter: Sandra Schwartz

Handling: Mission kærlighedskys handler om Siri som lige er kommet hjem fra ferie, og hun kan endelig lade sommeren begynde sammen med hendes venner. Der er bare en ting som gør at hun ikke er helt den samme Siri før og efter den ferie som hun lige er kommet hjem fra. Hun er nemlig blevet forelsket i en fyr, hvis storebror hun har kysset med.

Der er også sket ting hjemme i Danmark, imens Siri har været på ferie. Hendes bedste veninde er begyndt at snakke med den populære Amalie, som de ellers ikke snakker med, fordi hun er…. Ja, Amalie, og populær. Siri er bange for at miste sin bedste veninde, men det lover hun hendes ikke kommer til at ske.

En dag synes Amalie også at Siri er spændende, eller, i hvert fald hendes kærlighedsliv. Hun synes at Victor (drengen som Siri er vild med) er mega CUTE, og da Siri kommer til at sige at hun har kysset med Mathias (Victors bror), tænker Amalie at så kan hun jo få Victor…. Det hele er et stort kaos, som Siri ved at hun er nødt til at få styr på.

Min mening: Jeg ved ikke helt hvorfor, og jeg har fundet ud af at det er en ting jeg åbenbart gør, men jeg dømmer så meget en bog ud fra hvordan den ser ud, og så havde jeg bare ikke de højeste forventinger til den her bog. Jeg er sikker på at bogen er flot for dens målgruppe. 10 årig piger synes sikkert at den er flt og pink. So pretty!, men jeg er ikke on it. Udover det synes jeg godt at den her slags historier kan blive lidt kedelige fordi de ikke handler om så¨meget… Men til min overraskelse kunne jeg godt lide den her. Selvfølgelig går der lidt kærestepjat og venindefnider i den, men det havde jeg også forventet.

Jeg er virkelig vild med Siris familie. Mere end jeg er vild med hende selv. Snadra har en virkelig god måde at beskrive personer på, og atmosfære. Det er så rart når man læser en bog, at man rent fantisk kan føle at man kender personerne. Jeg ville rigtig gerne have kendt lidt mere til Victor og Mathias. F.eks. i form af flashbacks (Shit, det ville være amazing!), men jeg synes ikke at det gør så meget at det gør den dårlig.

Jeg synes at bogen beskriver en masse følelser, og at Siri kommer ud for nogle problemer, som en masse unge i den alder sikkert kender til, og det ville jeg selv, hvis jeg var så ung, synes var rart. At læse om andre, som måske har det som en selv, og vide at man ikke er alene, og at man nok skal komme videre, selvom livet nogle gange føles svært og irriterende as hell!

Så alt i alt synes jeg at det var en fin læseoplevelse, men jeg kunne godt mærke at det ikke var min aldersgruppe. Kunne dog også godt se igennem det, og se at yngre piger helt sikkert ville elske denne bog.

Stjerner: 3/5

Elverdans 2- Drømmevæver

Elverdans bog 1- Tankespinder