57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Medaljonen

Bogen er en gave fra forlaget.

Bogen er en gave fra forlaget.

Medaljonen:

Forlag: Alvilda

Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes

Handling: Bogen handler om Christian og Mille som bor sammen med deres forældre, men snart forandres deres liv. Ikke nok med at de skal have deres kusine boende fordi hendes forældre er døde, og hendes bedstemor ikke kan tage sig af hende mere (en ting som især Mille frygter, og på ingen måde magter), så får Christian også en mystisk pakke…

I pakken ligger en Medaljon, som ser lidt underlig ud. Det er først da han finder ud af at den kan opfylde ønsker, at han rent faktisk synes at det er en fed gave. Men det viser sig at den er farlig, for hvis man ønsker 13 gange dør man, og udover det, er der en gruppe mænd som gerne vil have fat i den, faktisk så meget at Christian og hans kusine Sofie, pludselig bliver troet med en pistol.

Der sker mange underlige ting, men hvordan får de styr på alt det rod de får blandet sig ind i, og hvad er det for en underlig evne Sofie har?

Min mening: Hvis der er en ting Nicole kan, så er det at skrive bøger som man bare river til sig, og læser på meget kort tid. Det er en fantastisk måde hun skriver på, som gør at man bare læser det meget hurtigere. Letlæselig er ordet. Det er en ting som jeg virkelig synes er vigtig.

Udover det er det en vildt spændende historie. Jeg synes at det er sjovt og lidt sejt med det overnaturlige, og det er sjovt at være med på deres rejse igennem at finde ud af hvad den her medaljon kan og hvordan den fungere. Og det er også sjovt at finde ud af og gætte, sammen med dem, hvem der er til at stole på, og hvem der er god og ond. Jeg havde gættet en de ikke åbenlyse onde, men selvom man kan det, synes jeg ikke at det ødelægger noget for bogen. Det er en historie proppet med action, som jeg faktisk ikke havde set komme, men som jeg var vild med. Det gav noget til historien at det var noget lidt uhyggeligt ind over den.

Personerne er også godt beskrevet. Jeg ville gerne have haft kommet en lille smule mere ind på Christian, men det er ikke noget der gør noget. Faktisk føler jeg allermest at jeg kender Mille, selvom det er hende vi hører mindst til. Men det kan også være fordi man kender hendes type, og at hun er så fuldkommen.

Man får historien fra to synsvinkler, hvilket jeg, som i jo nok ved, er fan af. Det giver bare lidt ekstra til en bog, og det er fedt at det er fra Christian og så Sofies vinkel. Sofie har jo en evne, og er en meget spændende person.

Så alt i alt er det en virkelig god læseoplevelse, og jeg tror den ville være perfekt for nogle lidt mindre børn at læse i sommerferien, for at holde sig i gang.

Stjerner: 5/5

Kriminoveller

Den store zombie-bog