57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Manden der ikke ringede

70321930_696092374237542_4867425783028645888_n.jpg

Forlag: Gyldendal

Forfatter: Rosie Walsh

Handling: Bogen handler om Sarah, som egentligt har et godt liv, på trods af at hun lige er blevet skilt. Hun var afklaret med det, og har det inderligt fint med det. Hun kommer oprindeligt fra England, men bor til dagligt i Los Angeles, hvor hun har en Hospitals-klovn-organisation sammen med hende nu, x-mand.

Da hun skal på ferie i England, og hjem for at mindes hendes søster som desværre var i et biluheld da hun var ung, møder hun en mand. Eddie. Han er både sjov, sød og klog. Alt det hun synes om, og de forelsker sig fra den ene dag til den anden. Det ender faktisk med at de tilbringer en hel uge sammen hjemme hos ham, og så skal Eddie ud at rejse. Han lover selvfølgelig at ringe når han er fremme.

Men han ringer ikke. Som i aldrig. Faktisk forsvinder han bare, og Sarah er helt sikker på at der må være sket noget, for de havde sådan en ægte forbindelse.

SPOILERALERT! De ender med at mødes igen, og det viser sig at tingene er meget mere kompliceret end hun havde troet, og det bliver på ingen måde lettere af den bombe hun smider, da Eddie forlader hende på Santa Monica Beach.

Min mening: Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg havde ikke forventet på meget af den her bog, som jeg fik. Titlen lyder måske en smule kedelig, men jeg kedede mig ikke et sekund da jeg læste den. Bogen er bygget op så vi følger Sarah, men vi kommer også ind på Eddie, og hører hvordan han har det med det hele.

Jeg synes virkelig at den her bog er velskrevet, og selvom der ikke er så meget historie i den, synes jeg at det at man ikke ved hvad der er sket med Eddie, eller hvem han er, gør at bogen sagtens kan bære at være den længde den er.

Det som jeg faktisk synes var det bedste ved den, det var at jeg på ingen måde kunne regne ud hvorfor Eddie ikke ringede tilbage, og da man så fik et hint om hvorfor, så var det ikke derfor, og det var mindblowing! Jeg kunne ikke regne noget ud fra den her bog, om det så er mig der er dårlig eller hvad, det ved jeg ikke. Men den blev ved med at overraske mig, og det skal den have kæmpe credit for.

En anden ting jeg er vild med er, at Sarah er så komplet. Jeg føler at der er mange Sarah’er derude, og det gør at bogen er mere jordnær, og at man kan sætte sig ind i hende, og føler at hun er en ægte person.

Jeg bliver nødt til at snakke om slutningen, og jeg vil prøve at gøre det uden at sige for meget (for hvis du ikke har læst den, skal du gøre det). Jeg kunne ikke regne den ud, hvilket er godt. Jeg vil ikke sige at den ikke kunne være bedre, men for mange er jeg sikker på at den er perfekt, og jeg kan godt forstå at forfatteren har gjort som hun har. På en måde er det lidt den lette løsning, men så alligevel ikke. Jeg synes at bogens historie, som indeholder en del spænding, eller i hvert fald forventning, gør at slutningen er okay.

LÆS DEN!

Stjerner: 5/5

Sku' det være en anden gang

Kirsebærspigen