57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Izzy + Tristan

Bogen er et anmeldereksemplar

Bogen er et anmeldereksemplar

Forlag: Carlsenpuls

Forfatter: Shannon Dunlap

Handling: bogen handler om Tristan som bor hos sin tante i Brooklys. Tristan er mega god til skak, og vinder tit penge til sin fætter Marcus, ved at vinde over en masse andre.

En ny familie er lige flyttet til Tristans kvarter, en hvid familie, hvor vi følger pigen Izzy, som åbenbart er drømmepigen. Tristan forelsket sig i hvert fald hurtigt i hende, og hun forelsker sig i ham. Men Marcus (Som er en nar) vil lige prøve at lege rundt med denne her hvide pige, men ender selvfølgelig selv med at forelske sig i hende. Hvad han ikke ved er at hun er vild med Tristan, og at Tristan nærmest elsker Izzy. Det er meget tragisk, og ender ud i et stort trekantsdrama.

Min mening: Der står på bogen: En både tidløs og tidstypisk kærlighedshistorie, en moderne Romeo og Julie. Derfor var mine forventninger ret høje, men jeg blev virkelig skuffet. Jeg synes for det første at den her bog var en smule for lang, i forhold til historien. Udover det kunne jeg slet ikke lide nogle af personerne, fordi de var for opbygget eller noget... Jeg ved ikke, jeg synes bare ikke at nogle af dem var særlig ægte.

Jeg synes på en måde også at der bliver lagt lidt for meget vægt på sort og hvid, men det gider jeg ikke engang at kommentere videre på, for så bliver den her anmeldelse for laaaaang.

Jeg synes også der er mange gange hvor jeg sidder med en følelse af ikke at forstå hvorfor personerne gør som de gør... Jeg ved godt at det er en bog og for at der skal være en historie, skal der være et problem, men come on. Find på noget bedre.

Jeg kan godt se hvad den som har skrevet det med en moderne Romeo og Julie mener. Det er på en måde forbudt og ulykkelig kærlighed, men jeg ville gerne have haft mere af den vibe, på den helt tragiske måde.

Men der er ikke kun dårlige ting at sige om den, jeg kunne nemlig godt lide slutningen.

Stjerner: 2/5

Tag gaden tilbage

Krigens Monstre