57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Elverdans bog 1- Tankespinder

Bogen er et anmeldereksemplar

Bogen er et anmeldereksemplar

Forlag: Alvilda

Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes

Handling: Elverdans er en sød lille historie som handler om Ravana og hendes søster Maise. Vi følger Ravana, fordi hun er ved at gøre noget som hun ikke må. De bor hos deres mor veninde, og hun er den eneste der ved at de er elver.

Deres mor er på flugt for en mand som vil slå hende ihjel, og derfor bor de ikke sammen med hende. Udover at de har et stort hul i maven, så lever de et normalt liv, hvor de går i skole, har venner, og så er der Noah. Ravana er helt vild med ham, men hun må ikke blive forelsket i ham, det har hendes mor fortalt hende.

Da deres mor en dag dukker op ved de at noget er galt, og det gør det ikke bedre at hun finder ud af at Ravana kan lide Noah, og at manden som vil dræbe hende er meget tættere på end hun troede.

Og hvad sker der når Noah ved et uheld finder ud af at Ravana er en elver? Alt er et stort kaos, og der er kun en ting at gøre ved det…

Min mening: Jeg ved ikke helt hvorfor, for Nicole er utrolig, men jeg havde ikke så vilde forventninger til den her bog. Men... Den var meget bedre end jeg havde regnet med. Jeg læste den på to timers tid (jeg er en langsom læser), og jeg synes at historien er rigtig fin. Jeg tror at det er lige noget for mine kusiner på 10-12 år, men jeg nød også at læse den. Den er letlæselig og har korte kapitler, hvilket altid er så skønt, og så skriver Nicole bare godt. Hun er i hvert fald god til at skabe personligheder og beskrive atmosfære.

Jeg er vild med at de ikke må forelske sig. Man ved så også med 100% sikkerhed at der er en af dem der gør det. Men det syne jeg ikke ødelægger noget, tværtimod syne jeg at det er lidt spændende at se hvordan det hele skal lykkedes til sidst. 

Når det kommer til vore to hovedpersoner så er de virkelig søde. Ravana er den lidt mere stille type, hvorimod Maise er den lidt mere friske type, og det at der er en af hver gør at der i hvert fald er noget vi kan identificere os med, alle sammen.

Jeg havde ikke regnet med så meget spænding, men det er en skøn bog. Jeg synes alt i alt at det var en god læseoplevelse, og den kan klart anbefales til piger fra 8-12 år.

Stjerner: 3,5/5

Mission Kærlighedskys

Kriminoveller