57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Elverdans 2- Drømmevæver

Bogen er et anmeldereksemplar

Bogen er et anmeldereksemplar

Elverdans 2- Drømmevæver

Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes

Forlag: Alvilda

Handling: Bog et sluttede med at en ny dreng var startede i klassen, nemlig Tjørn, som er den dreng der vil slå Ravana ihjel, ifølge Maises drømme, som de er sikre på er syn.                                                       I Drømmevæver bliver vi ved med at følge Ravana. Noah er stadig sur på hende, fordi han er sikker på at der skete noget hjemme hos hende, som hun ikke fortæller ham, og det gør ikke det hele bedre at den nye dreng vil slå hende ihjel, eller…. Vil han?

Tjørn virker så sød, og faktisk virker det som om at han er en lille smule vild med Ravana, men begge piger er skeptiske hvad angår ham. Selvfølgelig! Hvis han vil slå Ravana ihjel, så er de nød til at være varsomme.

En dag da de kommer hjem får de at vide at de har en gæst…. En som skal bo sammen med dem nu, fordi hun ikke har nogen familie, og fordi deres mor har sagt god for hende. Agnes er en mare, hvilket vil sige at hun får energi af at give andre mareridt, og at hun kan se ind i andre drømme. Hun hjælper pigerne, og det hele bliver en lille smule mere creepy da de alle tre finder ud af at Tjørn har den samme drøm som Maise. Nemlig at han slår Ravana ihjel….

Min mening: Jeg synes tit jeg siger det her, men jeg havde ikke regnet med så meget fra den her bogserie, men den bliver ved med at overraske mig. Jeg er faktisk ret vild med den, og ligesom bog nummer et, er bog nummer to fyldt med spænding og en god historie.

Jeg synes det er rigtig spændende med Tjørn, og at ham og Maise har den samme drøm. Jeg har ingen idé om hvad det skal betyde, men jeg er spændt. Jeg havde godt lidt set den komme hvem han er, men det ødelægger intet for mig. Jeg er mere bare sådan ”Yes, jeg havde ret!”.

Agnes kommer også med noget, hvilket jeg er glad for, for ellers ville hun bare være unødvendigt fyld. Det var jeg lidt bange for i starten, men hendes evne er god, og kan hjælpe. Især til sidst i bogen, hvor det er allermest spændende.

Jeg vil anbefale den her bogserie til alle mellem 8-12 år som vil læse en god og letlæselig bog, som indeholder lidt af det hele. Jeg er rigtig glad for at have læst den, og håber at den kommer ud til mange unge læsere.

Stjerner: 4/5

Og så drukner jeg

Mission Kærlighedskys