57317104_288932815356268_118877062596395008_n.jpg

Hej!

Jeg elsker bøger, og jeg håber at du igennem min blog vil kunne finde den helt rigtige bog for dig, og blive inspireret til gode læseoplevelser.

Den store zombie-bog

Bogen er en gave fra forlaget

Bogen er en gave fra forlaget

Den store Zombiebog

Forlag: Alvilda

Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes og Bjarke Schjødt Laren

Handling: Bogen er en guide, der fortæller dig hvordan du skal forholde dig til når, og ikke hvis, zombierne kommer. Det er en overlevelsesguide, som giver dig gode råd til hvordan du kan slå en zombie ihjel, men først og fremmest, skal du jo lige kunne kender en, når du er den. Udover det lærer vi om de forskellelige zombier der findes rundt omkring i verden, og hører om andre væsner, som f.eks. vampyrer. Så kan du tage sjove quizzes som kan fortælle dig om der går en zombie i din klasse, og om du selv er ved at blive til en?

Bogen inspirerer også til andre zombierelateret ting, om spil, film, tv serier og bøger. Jeg har aldrig haft så meget lyst til at læse Dyrekirkegården af Steven King, som jeg havde da jeg var færdig med den her bog.

Min mening: Jeg synes til at starte med at den her bog var en lille smule skør (Ikke på den gode måde, og det var inden jeg havde læst et eneste ord i den), men så begyndte jeg på den, åbensindet, og blev ret overrasket. Jeg synes at det er en mega god guide, og man lærer faktisk noget af at læse den.

Jeg synes at det var lidt underligt og jeg var ret skeptisk, for helt ærligt, der finde jo ikke zombier. Men så var det min kæreste sagde til mig, at hey, det er en børnebog, og det er jo bare for sjov! Og så sagde han faktisk også at ham og hans venner, ville have elsket den, da han var mindre (han synes også den er lidt sej nu, kan jeg mærke). Det at han sagde det, fik mig til at se på bogen på en anden måde. Jeg er ret sikker på at der ikke er noget der hedder en drengebog og en pigebog, men alligevel vil jeg lige sige at den her bog, er mega god til begge køn, især drenge. Det siger jeg fordi undersøgelser viser at drenge og mænd, læser mere faktabaseret ting, og elsker at få ny viden på den måde.

Som sagt i beskrivelsen til handlingen, så inspirerer den til andre ting, og det er så fedt! Det er en ting som jeg virkelig synes er cool at gøre i sådan en her bog.

Alt i alt endte jeg med en god oplevelse, selvom jeg var skeptisk, og stadig er det en smule. Jeg synes den er god, og hvis jeg var et barn ville jeg sikkert give den 5 stjerner. Så hvis der sidder nogle derude som kender nogle små zombiejagere, som ikke har den her bog, så synes jeg virkelig den ville være en perfekt gave.

Stjerner: 3,5 (Men jeg er som sagt sikker på at børn ville give den mere) :)

Medaljonen

Savn mig ikke