Anmeldelser

Havbrevene

Havbrevene er en sød lille digtsamling, som jeg prøvede, fordi jeg havde læst en del rupi kaur, og tænkte, måske er jeg faktisk bare vild med digte, men…

Jeg synes faktisk at den var ret god, men somme tider var det som om at det hele blev en smule for… abstrakt? til mig. Jeg kan godt lide den måde der bliver skrevet på, og jeg synes faktisk også at meningen med digtene er fin, jeg kunne bare ikke jeg kunne forholde mig så godt til det, som jeg havde håbet på, desværre.

Men derved ikke sagt at jeg er ked af eller fortryder at jeg har læst den, for det gør jeg på ingen måde. Jeg fik noget ud af den, lige da jeg læste den, men jeg glemmer den ret hurtigt, fordi der ikke er så mange følelser i det (synes jeg.) Den er en lille smule svær at forklare, og det er selvfølgelig mig der er problemer her, men jeg synes at jeg har prøvet, og nogle af siderne læste jeg mere end en gang. Faktisk tror jeg at man ville have godt af at læse denne bog et par gange, for jeg tror det er ligesom at se en film flere gange. Du lægger mærke til noget nyt hver gang. En ny mening…

Hvis du er til digte som der skal tænkes over er det helt sikkert noget for dig, men jeg ville ikke vælge den her, hvis du for første gange, vil prøve en digtsamling af.

Stjerner:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *