Anmeldelser

Sara er du ikke

Bogen er et anmeldereksemplar fra Forlaget Carlsen

Forfatter: Anna Platt og Li Söderberg

Forlag: Carlsen

Handling: Bogen handler om Sara, som er ensom, ja, næsten usynlig. Det har hun ikke altid været, men det blev hun en dag, da der skete noget som forandrede den måde folk så på hende på. Eller, ikke så på hende, overhovedet.

Sara kan godt se at der er nogle gode ting ved at være usynlig, men hun ville hellere ikke være det. Hun vil have en ven. Og en dag lykkedes det hende, og så er hun ikke usynlig mere.

Min mening: Åh, jeg synes at den her bog er så sørgelig, og virkelig god! Det er et fint emne at tage op. Ensomhed er noget mange døjer med, og derfor er det også vigtigt at fortælle børn hvad det er, og hvordan det får en til at føle.

Jeg er vild med selve historien, og den er skrevet så vi hurtigt føler at vi kender, og næsten er venner med Sara, hvilket er så fint. Jeg kan godt lide at hun bliver mindre usynlig i takt med at der er en der ser og hører hende. Det er ret smukt, og det er jo sådan det er IRL.

Udseende: Illustrationerne er altså en smule uhyggelige, men kun fordi de bliver en smule for ægte. Der er intet galt med det, for det kan noget andet end de andre illustrationerne i børnebøger jeg har læst. Jeg synes at de passer godt til bogen, og det er jo heller ikke fordi selve billederne er uhyggelige. Det er mere måden det er gjort på, og jeg tror kun at jeg tænker sådan her, fordi jeg ikke er et barn. De vil sikkert ikke synes det samme.

Stjerner:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *