Anmeldelser

Træet

Bogen er et anmeldereksemplar fra Folaget Carlsen

Forfatter: Oliver Jeffers

Forlag: Carlsen

Handling: Boge handler om en lille dreng, som har været ude og lege med drage, men nu sidder den fast i et træ. Drengen vil så gerne have den ned, derfor smider han sine sko op i træet, for at få den til at falde ned. Men nu sidder hans sko også fast, og dragen kom ikke ned. Så begynder han at blive en smule desperat, og smider derfor en masse ting op i træet, og der går virkelig lang tid, før drengen får hvad han vil have, men HAN FÅR DET til sidst.

Min mening: Jeg synes at det her er en meget sød og lidt fjollede historie, som på en måde kan lære børn at kæmpe for det de vil have. Det kommer til at koste noget, og man skal måske lige overveje om det er det værd, men hvis man synes det, får man måske det man vil have i sidste ende.

Jeg synes at drengen er sød, og de ting han gør for den her drage, er måske et billedet på at han synes at han gør alt hvad han kan, men sandheden er en anden. Han føler at han smider en bus op i træet for at få dragen ned, men det er ikke sådan vi voksne ser på det. Der er noget at tænke over her, som jeg synes er ret spændende.

Slutningen vil jeg egentligt ikke så meget ind på, for jeg synes at den er en smule tricky. Jeg ved at børnene hvor jeg arbejder ville komme med en masse spørgsmål, men det kan også kun være meningen. Når vi er ved børnene fra mit arbejde, så tror jeg virkelig at de ville kunne lide alle de gentagelser der er i bogen, og indtil slutningen tror jeg at nogle af de store i vuggestuen ville synes at den var lidt fjollede, og grine lidt af den.

Udseende: Igen er Oliver jeffers jo bare god, og hans tegninger er fine! Jeg er ret vild med farverne på siderne. Der er virkelig mange farver i den her bog, og det er jeg sikker på at jeg ville kunne få noget ud af, selv med børn fra vuggestuen. De ville desuden også kunne lide historien.

Stjerner:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *