Anmeldelser

Solen og hendes blomster

Bogen er et anmeldereksemplar fra L&R

Solen og hendes blomster er Rupi Kaurs anden digtsamling, og det lever bestemt op til hendes førte, Mælk og honning.

Digtsamlingen handler om at være kvinde i dag, og om alle de føleler som alle gør rundt og har, eller har haft. Den omhandler alt fra voldtægt, til inderlig kærlighed. Den er delt op i i fem kapitler, nemlig: Visne, Falde, Slå rod, Rejse sig og Blomstre. Personligt kunne jeg bedste lige første del, Visne, fordi det er der jeg føler at de mest ærlige og sørgelige digte er. Bare den del i sig selv, fik mig til at græde 3 gange, fordi det er det Rupi kan.

Hun er så god til at beskrive ting og følelser, som alle har haft eller har, og hun gør det på en måde, så i hvert fald jeg, tænker over de her følelser på en anden måde, og ser tingene i et andet perspektiv.

I den her samling er der nogle lange digte, og de er fine, men jeg er mere til de korte, hvilket der også er flest af. Hun har en helt særlig evne til at gøre at jeg tænker meget mere, og hvis man tænker at den er et let read, så synes jeg man skal tænke sig om. Den er helt sikkert hurtig at komme igennem, men jeg synes at man skal give sig selv tid til at lade alle de her meget smukke ord, nå ind til en.

Det er uden tvivl en stærk og meget tankevækkende bog, som gør at jeg tænker mere over alle hverdagens følelser, og mærker mere efter.

Hvis du ikke har læst en digtsamling før, vil jeg, som jeg også skrev i min anmeldelse af hendes første digtsamling Mælk og honning, anbefale at du springer ud i hendes værker, fordi de er så lige til, og hun skriver til alle. Man forstår hende og hendes følelser, fordi man selv har dem, og det er så rart.

Stjerner:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *