Anmeldelser

Så god om ny

Denne bog er et anmeldereksemplar fra Carlsen. Tak for bogen. <3  

Maryam lyver. Hendes moster siger, at det vil side sig, om hun taler sandt, når hun bliver gift. En mand kan mærke, om man er brugt. 

Bogen handler om Maryam som bliver forelsket i en dansk dreng, og det går ikke, men kun føler ellers en mere ren og ægte kærlighed, end hun nogensinde har gjort før. Desværre skal hun giftes med en anden, og vil gøre alt for at ingen skal finde ud af sandheden om hende og den danske dreng. 

Uha, den her bog gik lige i maven på mig, og jeg kan ikke beskrive hvor fed og virkelig skøn, på en barsk og realistisk måde, den her serie af bøger er. Faktisk tror jeg lidt at det her er min nye yndlingsbog i serien. Jeg ved ikke helt hvad det var, og det er egentligt løgn, for jeg tror at det er emnet, som gjorde at den her var ekstra god! Jeg er vild med ulykkelig kærlighed, men det er ikke “bare” det. Det er det hele. At en DANSK DRENG er det værste nogen kan forestille sig (Og omvendt, for den sags skyld). At kærlighed ikke kan blomstre af kulturelle årsager. Jeg dør! Og oveni det er bogen bygget perfekt op. Der er nemlig ved at ske noget i Maryams liv, imens vi får hende og Den danske drengs historie fortalt. Jeg er vild med den!

Illustrationerne ved jeg ikke helt hvad jeg skal sige til, men det er også det eneste som jeg synes er et minus. Selvfølgelig er de flotte, men jeg synes godt de kunne have været en lille smule mindre underlige. Men de passede til historien, og jeg forstod hvorfor de var der.

Alt i alt er det en læseoplevelse som sidder fast i dig. Især i sin mave….

Stjerner: 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *