Ikke kategoriseret

Og havet var vores himmel

Denne bog er et anmeldereksemplar fra Carlsenpuls. Tak for bogen. <3 

Bagsidetekst: Bathsheba og de andre hvaler lever og ånder for at jage. De kæmper en endeløs kamp mod mennesket. Sådan har det altid været, sådan vil det altid være.

Men en dag – da de angriber et af menneskenes skibe – finder de ikke blot det sædvanlige bytte. De finder et menneske, som bærer på den største hemmelighed af alle, og for første gang kommer hvalerne på sporet af ham – monsteret, myten, djævelen selv ? 

Nu påbegynder den ultimative jagt på det onde, og når den er forbi, vil verden være forandret for altid.

Det er ikke tit jeg kopirer bagsideteksten fra en bog, fordi jeg personligt foretrækker at prøve at sætte lidt ord på handlingen selv, men jeg blive nødt til at gøre det, når jeg er forvirret. OG DET ER JEG! Hej Christian, du havde ret! (Hvis du altså læser det her.) Christian fra Carlsenpuls sagde til mig og de andre skønne Puls-bloggere: “Når i har læst den her, vil i nok tænke, hvad fuck er det jeg lige har læst?”- Og ja, jeg fatter det faktisk ikke rigtigt, men jeg vil alligevel prøve at sætte lidt ord på…. 

Bogen er faktisk i sig selv ikke så svær at forstå, hvis man bare læser den, men hvis man analysere og jeg ved ikke hvad, så… Puha! jeg kunne godt lide at man fik hvalernes syn på verden, som faktisk var ret sjovt (de var hvaler ikke?) Jeg synes at hele historien var ret vild, og tog på en måde nogle vilde emner op, som f.eks. overlevelse, ondt og godt, og på en måde handler den også om en form for krig, og om at skabe fred. Men ikke som i 2. verdenskrig, mere som i mennesker mod dyr. Hvem har mest lov til at være her?

Det der gjorde mig en lille smule forvirret, var (uden at nævne det) at der skete noget som for alle burde betyde noget, men det er som om at det ikke gør det. Det gjorde på en måde at jeg fornemmer at Patrick vil frem til at måske er vi vores egen største fjende? Måske er vi djævelen selv? 

Det hele lyder meget forvirrende, men den er helt sikkert værd at læse, om ikke andet for den der WTF- oplevelse. Haha. 

Stjerner: 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *