Anmeldelser

Meget gode liv

Bogen er et anmeldereksemplar fra Gyldendal Ung. Tak for bogen.

Forfatter:  J. K. Rowling

Forlag: Gyldendal Ung

Pris: Der er meget forskel i prisen, an på hvor du køber den, så det er lidt svært at finde ud ad. Men det er alt lige fra 160-260 kr. –

Sidetal: 76

Meget gode liv er en lille fint bog af JK Rowling. Den indeholder hendes tale til Howard Universitys afgangselever. Hun snakker bland andet om hvad de forskellige mener er det gode liv, og hvad hendes egen holdning til emnet er. Hun tager f.eks. emner som arbejde, uddannelse, fritid, hvordan man vælger at planlægge sit liv, og hvordan det ikke nødvendigvis er skidt hvis det ikke går som planlagt.

For som hun siger lever man ikke livet hvis ikke man begår fejl. Jeg føler ved at have læst den her bog, at jeg kender J. K. Rowling lidt bedre. Hun er ikke bare forfatteren til Harry Potter bøgerne (bare og bare), hun er en kvinde som tror på sig selv, som tror på andre, og som har nogle virkelig gode kvaliteter og noget god livserfaring som hun er god til at give videre. Bogen af hurtigt læst og det er meget rart. Det er nogle kloge ord der står i den, og så er der nogle fine illustrationer til. Jeg nød at sidde med den og jeg tog hvert et ord  til mig. Det er en lille magisk sag.

Det er ikke en bog man sætter sig ned og læser for at få en god historie, men en bog man læser for at tænke over hvad der rent faktisk står i den. Jeg håer i ved hvad jeg mener. Og her til sidst, er jeg så bare den eneste der tænker at fuck hvor er de elever heldige?! 😉 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *