Anmeldelser

For evigt måske

Bogen er et anmeldereksemplar fra CarlsenPuls.

Forfatter:  Anica Mrose Rissi

Forlag: CarlsenPuls

Pris: 180 kr. –

Sidetal: 266

Bogen handler om High School eleven Bee, som en dag møder Aiden, og de forelsker sig med det samme i hinanden. Bee Bor hjemme hos sin forældre, og lever et helt normalt liv. Hun har nogle gode venner, det går godt i skolen hvor hun er på sidste år, hun kan se frem til at starte på et godt college, og så har hun et arbejde i en slikbutik. Det er der hun møder Aiden første gang. De forelsker sig som sagt strak i hinanden, og bliver hurtigt kæreste.

Det er Bees første rigtige forhold, hvor hun virkelig føler at hun elsker drengen. Aiden køre på motorcykel og er meget fascinerende, og så er han et år ældre end hende. Alle synes det er lidt sejt at være sammen med en der er ældre og hun synes også selv at det hele er så dejligt, derfor glemmer hun lidt sine venner. Hun er jo forelsket, så der er vel ingen der kan, eller vil, bebrejde hende? Men da hendes veninde møder ham for første gang, er der noget galt. Hun har et dårligt førstehåndsindtryk af ham, og fornemmer med det samme at ham her fyren ikke er god nok til hendes veninde.

På et tidspunkt ser Bee hvad hendes veninde så, og bliver med det samme lidt skræmt, men overreagerer hun? Med tiden går det kun ned ad bakke, men hun ville ikke indse det…. hun er jo forelsket i ham. Hun elsker ham, og det er der ingen der vil kunne lave om på… Denne bog er relativ kort men det gør ikke noget, for forfatteren får gjort det kun skal og vil. Hun får et stærkt budskab frem i bog, som er meningen. Der findes jo personer i virkeligheden som lever i sådan et her forhånd, og det er det mest skræmmende ved bøger som den her.

Jeg synes det er et vigtigt budskab at få ud til unge såvel som ældre kvinder, at de ikke skal finde sig i noget og at selvom de føler at de gør det rigtige, skal man altid lige tænke sig lidt om, og mærke efter. Det er egentlig det det handler om. At mærk efter og stole på en selv når det er svært, også selvom du er nød til at gøre noget som ikke er Det lette valg.                                             Jeg synes at forfatteren formår at få historien til at indse hvordan det er både at være den person som elsker en person ubetinget, selvom personen har fejler, men også hvordan det er at sidde på sidelinjen til sådan et forhold. Og at vide at i det store hele kan man bare ikke gøre noget, andet end at komme med sin mening, og håbe på at personen som er i forholdet, vil lytte. Jeg var en lille smule nervøs for at den her bog måske ville være for kort, da jeg først fandt ud af hvad det gik ud på, men forfatteren gør lidt ligesom i et par andre bøger jeg har læst. Skriver kun det som er nødvendigt. Der er ikke så meget overflødigt, så hvert et ord i den her bog, føler jeg betyder noget for bogen.

Sproget i bogen er til at forstå, man kan bare læse derudad og kapitlerne er en god længde, så man ikke bliver træt af at læse bogen og føler at man må gør fremskridt. Det synes jeg altid er fantastisk ved en bog. Det er en skøn bog med et stærkt budskab.

Stjerner:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *