Anmeldelser

Bliv hos mig

Den her bog er et anmeldereksemplar fra LOVEBOOKS, men mine meninger er mine. 
Mange tak for bogen. ♥

Forfatter: Jennifer L. Armentrout

Forlag: LOVEBOOKS

Pris: 155 kr. –

Sidetal: 470

Oversætter: Anne Bridgwater

Resumé: Bliv hos mig handler om Tess, Cams (som vi kender fra den forrige bog i serien) søster, som er begyndt på college fordi hun har en skade, fra at danse. For et år tilbage kyssede hun en lille smule med en af Cams venner, nemlig Jase. Hun har kunne lide ham i lang tid, og efter det kys har hun ikke kunne lade være med at tænke endnu mere på ham. Og nu skal hun gå på samme skole som ham! Tess og Jases forhold er godt, men hun synes at han gør nogle ting som er ret søde og det forvirrer hende.

Hun finder efterfølgende ud af at Jase faktisk har det lidt på samme måde med hende, som hun har det med ham, og derfor ender de med at være sammen. Da de skal fortælle det til Cam går han helt amok, og det bliver kun værre da han faktisk har accepteret det….

Jase har en masse hemmeligheder og problemer psykisk, som ingen tilsyneladende kan hjælpe ham med, men Tess vil så gerne hjælpe ham, hun kan bare ikke, og derfor skubber han hende væk….

Så med en mystisk flirt, sin skade som kun bliver værre, og en roomie som oveni det hele vælger at begå selvmord, er livet for hende ikke let.

Subjektive mening: Den her bog er lige så skøn som den første i serien. Måske har den endda lidt mere, pga. Jases hemmeligheder. Som nogen af jer måske har set på min Instagram var det bare det helt rigtige tidspunkt for mig at læse den her bog. Jeg havde været inde i en periode med mange meget seriøse bøger, og den her bog er også seriøs, men mindre forpligtigende end de andre. De første 300 sider læste jeg så let som ingenting, og efter det blev det måske en lille smule langt nogle gange, men aldrig dårligt. Jeg er vild med Jennifers måde at gøre mig forelsket på. Hvis der fandtes nogle drenge som der gør i hendes bøger, uff!! Alle karakterene er fantastiske, men det er Jase vi skal forelske os i, og det gør man hvis man er til den her slags bøger.

Tess har tidligere haft en kæreste som slog hende, og det er der også en der har i den her bog, og derfor bliver emnet meget stort, hvilket er godt. Den viser noget om at man ikke er en taber eller noget, bare fordi man bliver i sådan en forhold i lidt for lang tid, og at en person som har været ude for den slags, altid vil have det siddende i sig. Det er en hårfin balance man skal ramme for at ramme rigtigt på sådan et seriøst emne, og jeg synes at Jennifer gør det godt.

Den handler også om fortid. En masse af Jases problemer ligge der, og det at han ikke kan komme af med dem, viser at det kan være rigtig svært. Han vil ikke glemme de ting der er sket, han vil bare gerne videre, og det er på en måde meget fint, synes jeg. Selvom det er den største kliché jeg kommer med her, er det jo fantisk ens fortid der gør en til den man er, og man kan ikke lave om på det der er sket.

Alt i alt en skøn bog, som jeg synes du skulle læse, hvis du er i det rigtige humør. Den kunne godt gå hen og blive en lille smule lang hvis du ikke er til New Adult- tingen, men hvis du er til en masse romantik så er det bogen for dig!

Stjerner:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *