Oplevelser

Love Simon

 Jeg blev inviteret til forpremiere af CarlsenPuls, så tak til dem om selvfølgelig 
Nordisk Film, for den gode oplevelse.

Hej alle skønne mennesker!

For ikke så lang tid siden var jeg inde og se forpremiere på Love Simon, og i det her indlæg vil jeg fortælle jer en lille smule om min oplevelse, og om filmen.

For det første foregik arrangementet hos Nordisk Film i Valby! Det var en ret fed oplevelse at komme derind, og for nu bare at være helt ærlig, følte jeg mig altså en lille smule VIP. Haha!

Jeg tog alene af sted hjemmefra, men endte med at møde nogle skønne mennesker som jeg virkelig hyggede mig med. Tak til jer, fordi i ville sidde sammen med mig, og fordi i gjorde min oplevelse lidt bedre. ♥

Da vil kom ind hvor vi skulle se film var der forberedt snacks og vand til os, hvilket var en virkelig dejlig overraskelse. Vi så filmen i en lille biograf, men det var meget eksklusivt.

   

De gode mennesker fra CarlsenPuls delte meget passende Oreos ud til os inden filmen startede, og jeg var vild med det. Så gennemført!

Nu til filmen! Den var helt fantastisk! Jeg var en lille smule bange for at blive skuffet, for Simon vs. Verdens forventninger er en af mine yndlingsbøger, og filmen havde bare at være god!
Det var den – endda så god at jeg godt kunne finde på at tage ind og se den igen. Skuespillerne passede ind i rollerne (Jeg plejer at have det stramt med Katherine Langford, fordi jeg synes at Døde piger lyver ikke er noget lort, men selv hun var fin nok i den her film! ), og historien har de fanget godt. Jeg synes godt at sådan nogle teenagefilm, som har været bøger, kan blive en smule nemme og på den måde lidt til grin, men den her var lige et niveau bedre end det.                                        En ting jeg virkelig elskede ved den, var at de har meget af Beckys humor ind over den, og det er så fedt. Jeg både grinte og græd da jeg så den, og hvis det ikke er tegn på at den er god, så ved jeg ikke hvad det er.

Der plejer altid at være et tidspunkt i sådan en film, hvor jeg tænker: Ej, det skulle de ikke have gjort. Det var der ikke rigtigt i den her. Der var noget der gik lidt over gevind, og personligt synes jeg ikke at filmen havde brug for det, men okay, det var der, og jeg kan leve med det.

Hvis du er til den her genre af film, eller hvis du har læst bogen, så har filmen premiere d. 21, og jeg vil råde dig til at tage ind og se den. Jeg er sikker på, hvis altså ikke du er mega hjertekold, eller en robot, så vil du nyde den, og både grine og græde.

Alt i alt giver jeg den 5 stjerner, fordi jeg elskede den. ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *