Anmeldelser

Ilttyv- Under sløret

 

#Anmeldereksemplar

Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes

Originaltitel: Ilttyv- under sløret

Danske titel: Ilttyv- Under sløret

Forlag: Forlaget Alvilda

Pris: 200kr.-

Resumé:  Troy og Jana er blevet skubbet ned under sløret af Marton, og heldigvis for dem, lander de i noget vand. Det vil sige at de med nød og næppe overlevet faldet, og dermed kan finde det de gerne vil. Riakonsvej! De finder til deres store overraskelse en forskningsstation, hvor de finder en computer, som påstår at strålingen er lig nul. De kommer dog til at udløse forskningsstationens alarm, og det er skyld i at de bliver fundet af beboerne under sløret. Vil de mon nogensinde komme op til Shay og alle de andre for at afsløre sandheden?

Shay arbejder fortsat for Marton, men det er ikke med hendes gode vilje. Hende og Ian planlægger at forråde Marton, og få ham i fængsel, så ingen skal lide under hans magt. De bliver dog afsløret, og det vender op og ned på en del. Men Isac har en idé, og selvom Shay ikke helt stoler på ham, beslutter hun sig for at det er bedre at prøve, end at gøre ingenting. Isac har noget på Marton, som kan få ham ned med nakken, og direkte i fængsel. Men lykkedes det for dem, og hvad sker der når Isac viser Shay, at Troy ikke er død?

Subjektiv mening: Behøver jeg at sige at der er overskuelige kapitler, godt sprog og store dejlige bogstaver? Nej vel, så det vil jeg springe over….

Jeg synes at Ilttyv over sløret var virkelig god, og hvis i har læst min anmeldelse af den, ved i at jeg gav den 5/5 stjerner. Derfor var jeg en lille smule nervøs for om 2’eren kunne leve op til det, men Nicole skuffede mig ikke. Historien bliver ved med at være spændende, og der sker så meget, vi får mere at vide, og jeg føler personligt, at jeg er med hovedpersonerne på den her rejse. Jeg synes det er sjovt at gætte med i hvad der vil ske, og noget af det havde jeg set komme, men det meste overraskede mig. Jeg er især vild med den sidste del af bogen. På de sidste (ca.) 130 sider, går det stærkt, men på den helt rigtige måde, og Nicole er bare fantastisk. Vi bliver ved med at lære mere om personerne, og jeg elsker deres udvikling. Jeg anbefaler den til alle! Selv min mor er begyndt på Ilttyv over sløret, og hun er vild med den. Hun synes at den er SÅ spændende. Så hvis min mor kan læse den, kan alle! HAHA, det skal lige siges at min mor ikke er den store læsehest.

Stjerner: 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *