Andet

Advents Give Away!

Hej alle i skønne mennesker!

Jeg føler mig i gave-humør, og har derfor fundet på at jeg vil lave en give away som kører igennem både min blog, min YouTube-kanal og min Instagram. Så hvis du følger mig en af de steder, så kan det være at du bliver en af de heldige vindere.

Det kommer til at foregå på den måde at allerede d. 26 november i den her måned begynder jeg den første give away, som så bliver uddelt den første søndag i advent (3. december). Når jeg har uddelt den første gave udlodder jeg derefter en ny, som i har en uge til at deltage i osv. osv. ….

Der kommer til at være tre bog-gaver, og en gave som jeg køber i London, når jeg skal derover. Det bliver højst sandsynligt noget Harry Potter halløj. For at kunne lave den her give away til mine skønne følgere, har jeg samarbejdet med nogle forlag. Nemlig Alvilda, Gyldendal, Lovebooks og Carlsen Puls! Dem vil jeg gerne sige mange tak til, fordi de vil være så søde at sponsorere de bøger jeg kommer til at give væk.

Selv synes jeg at det er nogle rigtig gode bøger, og jeg glæder mig til at vise dem til jer. Nu håber jeg bare at i vil følge med og deltage. Hver søndag til der komme et blogindlæg med en anmeldelse af den bog du kan vinde, og så til jeg lægge en Instapost op med et billede af den, og lave en lille anmeldelse på Youtube, hvor du også kan se hvad du kan vinde ugen efter.

Jeg håber at i alle sammen er friske på at være med. Mange tak fordi i følger mig, og tak til alle de skønne forlag. Jeg er så taknemmelig. ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *