Anmeldelser

Til døden os skiller

Jeg har været så heldig at få sendt den her fine bog, af Forlaget Klim. Det er jeg utroligt glad for, så mage tak! 

Forfatter: Michelle Richmond 

Bogens danske titel: Til døden os skiller

Originaltitel: The Marriage Pact

Forlag: Forlaget Klim

Pris: 240 kr.-

Resumé: Bogen handle om Jake og Alice, som er nygift. De er lykkelige sammen, og vil gerne have at det skal forsætte på den måde, i lang tid. Derfor, når de får chancen for at indgå i en pagt, gør de det.

Pagten går ud på at der er et sæt regler, som de skal holde sig inderfor. Reglerne gør at man er bedre ægtefolk, og at man holder sammen for altid. Hvad er der ikke er kunne lide ved det? Præcis, intet. Men det de ikke ved, er at det er hårdt at være en del af pagten. Reglerne er strenge, og de finder hurtigt ud af, at hvis de ikke holder dem, sker der fuldstændige uhyggelige ting ved dem. Alice er den første der må afsted til et gammelt fængsel ude i ørkenen, fordi hun koncentrerer sig for meget om sit arbejde. Jake slipper heller ikke, og det de gør ved folk derude, er både ulovligt og uhyggeligt.

Da Jake og Alice prøver at komme ud af pagten, får de af vide at det ikke er muligt! Derfor flygter de, men bliver fanget, og det ender med at de begge to bliver stillet overfor et valg som egentligt, umiddelbart, lyder ret let, men ikke er det. Det de vælger, vil nemlig have konsekvenser for deres fremtid…

Subjektive mening: Det er min første thiller nogensinde! Det var noget af en anderledes oplevelse, end jeg plejer at få. Jeg plejer at læser bøger hvor man arbejder sig hen mod at nogle skal blive kærester, men her var de allerede gift! Jeg tænkte måske at det ville blive en smule kedeligt, men det gjorde det overhovedet ikke. Spændingen gjorde det hele så fedt, og gjorde at jeg læste den på relativt kort tid. Bogen er på Ca. 430 sider, og det synes jeg er langt! Alligevel føltes det ikke så forfærdeligt, fordi den havde korte kapitler! Det er så vigtigt, og det var bare en af de mange ting som jeg virkelig elskede ved den her bog.

Så synes jeg også at det var spændende at være inde i hovedet på en mand. Det er ikke så tit man får lov til det, i hvert fald ikke i de bøger jeg læser, og det var en god ny ting, at prøve.

Bogen har fået mig til at se på denne genre på en helt ny måde, og jeg er meget mere åben overfor den, end jeg var før jeg læste den. Hvis du, ligesom mig, ikke er vant til noget i den her stil, synes jeg det er en god bog at starte med. Den er ikke uhyggelig sådan for alvor, det er bare lidt (meget) skørt, og sådan en smule klamt at tænke på, hvis det her var rigtigt.

Stjerner:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *