Anmeldelser

For altid

 

Forfatter: Jennifer L. Armentrout

Bogens danske titel: For altid

Originaltitel: The problem with forever

Forlag: Carlsen (en del af Sonar-serien)

Pris: 130 kr. –

Resumé: Bogen handler om Mallory , som, da hun var lille, boede i en plejefamilie, der ikke var særlig god ved hende. Hun har nogle ar fra hendes gamle liv, selvom hendes helt, Rider, som hun boede sammen med hos plejefamilien, altid beskyttede hende, og lovede at være der for hende, for altid.

Mallory skal starte i skole (før i tiden fik hun hjemmeundervisning), og det er hun meget nervøs for. Hun snakker ikke så meget, og hun er ikke god til mange nye mennesker, på en gang. Men alligevel bliver det også godt, håber hun.

Hendes første dag bliver noget mere speciel, end hun havde troet. Inde i hendes klasse sidder Rider nemlig. Rider, hendes helt, og Rider, som hun ikke har set i over 4 år. Han lægger ikke mærke til hende med det samme, men da han gør, slår det på en måde gnister imellem dem.

De bliver selvfølgelig hurtigt venner igen, og Mallory  får hurtigt nogle ret stærke følelser for Rider. Der er bare et problem… Rider har en kæreste, som på ingen måde kan lide Mallory, og det gør det nok ikke bedre, da hun finder ud af at hun er vild med Rider.

Rider slår med tiden op med sin kæreste, fordi han også har følelser for Mallory. Men, kan deres forhold virkelig holde? Hvad med Riders eks, og hvad skal der ske når en af Riders “brødre” dør, og han indser at det miljø han er i ikke er godt for Mallory, og at han måske ikke er god nok til hende….?

Subjektive mening: Den her bog havde den helt perfekte historie, og de bedste forudsætninger for at være vildt god. Den er ikke dårlig, men jeg havde håbet på mere. Problemet med den, som jeg lige så godt synes vi kan starte med, er at den her bog er for lang, i forhold til historiens indhold. Man kunne sagtens have undværet mindst 100 siden, og det er sådan noget som irriterer mig lidt. Det er også grunden til at den får 3 stjerner, og ikke fire. Selve historien i det store hele er god, og simpelthen så sød. Rider er altså en skøn fyr, som jeg forelskede mig i med det samme. Jeg er generelt ret vild med alle personerne i bogen, fordi jeg synes at de har så meget personlighed.

Jeg kan også rigtig godt lide miljø, og at jeg kan sætte mig ind i Mellorys sted, selvom jeg på ingen måde har haft en dårlig barndom, tværdigmod. Jeg vil sige at den er meget forudsigelig, men det er der mange bøger der er, så det ødelægger ikke noget for den. Hvis jeg skulle sige en grund til at du skulle læse den, vil jeg sige på grund af de emner som den tager op. Rider tror ikke der er nogen som forventer noget af ham, på grund af hans baggrund. Han mener heller ikke selv at han er noget værd, eller kan blive til noget. Det er på en måde en undskyldning, men faktisk er Rider rigtig talentfuld, og god til det han laver. Det synes jeg godt at man kan lære noget af. At lige meget hvordan man er vokset op, har det gjort en til den man er, men hvis man vil, kan man, på et tidspunkt i ens liv, lave om på det, og gøre noget for at blive det man vil.

Stjerner:

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *