Anmeldelser

ET FRÆKT VÆDDEMÅL

ET FRÆKT VÆDDEMÅL

Jeg ved godt at det her ikke er en ny bog, men det er sådan set ligegyldigt, for gode bøger fortjener opmærksomhed. Det er derfor jeg snakker om den her skønhed i dag!

14872431_1809646332581803_1914287342_n

LAD OS HELT SERIØST LIGE SNAKKE OM TRAVIS OG ABBY! ♥

Forfatter: Jamie McGuire

Bogens danske titel: Et frækt væddemål

Originaltitel: Beautiful disaster

Forlag: Politikens Forlag

Pris: 85 Kr. – (Den er så meget prisen værd!)

Resumé: Abby er alt det som Travis på ingen måde er. Hun er ordentlig, hun drikker ikke, hun klarer sig godt i skolen, hun går med cardigan, og alt i alt, er hun klassens dygtige og søde pige. Travis har mange tatoveringer, er flabet og pigeglad, og så elsker han at slås. Alligevel ender de i sammen omgangskreds, for Abbys bedste veninde, America, er kærester med Shepley, som er Travis’ fætter.

Travis prøver med det samme på at score Abby, men hun ved allerede fra første øjekast at hun ikke er interesseret. Hun har en fortid som indeholder nogle problemer, og når hun ser på Travis, ser hun ikke andet end netop det. Problemer. Hun går dog med til at de godt kan være venner, og derfor skal Abby selvfølgelig med til en af Travis’ kampe. Han slås nemlig, og tjener penge på den måde. Abby forstår ham ikke, og så laver de et væddemål. Hvis Travis kan udgå at lade sin modstander få et enkelt slag ind, skal Abby bo hos ham i måned, og hvis han ikke kan klare det, skal han på i cølibat i en måned.

Travis vinder selvfølgelig, og så skal de bo sammen i en måned, i den lejlighed som Travis og Shepley bor i sammen. Med tiden finder de begge to ud af at det er svære at være venner end de troede, fordi de bliver vilde med hinanden. Problemet er bare at Travis elsker piger, og Abby ved at Travis ikke er god for hende. Eller, er det bare noget de tror?

Det hele udvikler sig til et forhold, men det er på ingen måde problemfrit, og det varer ikke særlig længe. De bliver nødt til at slå op, komme videre, spille skuespil, være venner for America og Shepleys skyld. Problemet er bare at lige meget hvor meget de prøver på at glemme hinanden, kan de ikke…

Subjektive mening: Jeg har lyst til at gifte mig med Travis, og så er det sagt! Jeg er vild med næsten alt ved den her bog, og jeg er så “sur” på Politikens Forlag for ikke at udgive resten (så jeg er nødt til at læse dem på engelsk). Jeg elsker den tiltrækning de har til hinanden, og selvom det er et lidt tyndt plot når man lige hører det, så er det på ingen måde tyndt. Jeg kedede mig på intet tidspunkt med at læse den her bog. Abby er skøn, Travis er the man (jeg ved at han har nogle problemer, og han i virkeligheden nok ikke ville være den bedste at falde for, men jeg kan ikke lade være), America er sjov og Shepley er den rolige og søde type. Sammen er de helt uimodståelig. Jeg vil leve i den her bog. Jamie kan virkelig noget, hun kan få mig til at græde, grine og blive dybt forarget. Hvis du ikke har læst den her bog endnu, så skal du til at i gang https://www.saxo.com/dk/et-fraekt-vaeddemaal_jamie-mcguire_epub_9788740012163 Bare tryk på linket med det samme, køb den, læs den og bliv forelsket. For det vil du blive med garanti, med mindre der er noget helt galt. Jamie er god til at få det frem i sine personer, som jeg tror hun vil. Hun ved virkelig hvad hun laver, og jeg har ikke på nogen måde fortrudt at jeg har brugt hverken tid eller penge på den her bog.

Måske skulle jeg snart læse den igen…?

Det er faktisk en af de bøger jeg har, hvor jeg har sat flest stickers i. Nemlig 85 stk. Det er dog lang tid siden at jeg har læst den, og jeg er blevet mere kritisk, men god er den!

Stjerner:

 

Bemærkelsesværdige øjeblikke:

Altså, jeg kan ikke lige husk hvornår i bogen det er, men jeg elsker da Travis begynder at synge i kantinen!

Så kan jeg også virkelig godt lide deres skuespil da de er hjemme ved Travis’ familie, til Thanksgiving.

Og da Travis skåler til festen. Det han siger er så sødt, og det knuser mit hjerte, nøjagtig som han gør på side 90 hvor han siger: Jeg var så bange for, at du aldrig ville tale med mig igen … men det er værre, at du er ligeglad. ÅHHH!!! ♥

14936957_1809646305915139_594911119_n

Har du læst nogle af disaster-bøgerne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *