Andet

The Wizarding World of Harry Potter

UNIVERSAL STUDIOS HOLLYWOOD!

Hvis du har fulgt med på min blog, ved i at jeg har været i LA, og besøgt Universl Studios Hollywood, som jo har en Wizarding World of Harry Potter. I dag vil jeg fortælle jer om min oplevelse, og vise jer nogle billeder fra turen.

I Universal Studios Hollywood er det ikke Diagonalstredet man besøger ligesom i Orlando, men Hogsmeade. Det er meget hyggeligt, og de har på alle måder gjort at alle Harry Potter fans ikke kan andet end at synes det er noget at det fedeste. Alle som arbejder der går rundt i  uniformer, eller kostumer, på en eller anden måde, og lever sig hundrede procent ind i det.

Inde i Honey Dunkes butikken købte jeg noget slik og et fad, og da jeg skulle betale med kreditkort, sagde hende medarbejderen: “Then you can just swing your magic muggle-card through here, and that’s fine. I don’t know how it works, but it does….” Og jeg synes det var meget sjovt, og et godt eksempel på, at de gør virkelig meget ud af det. Når, lad os snakke lidt om…

Butikker/shopping:

Der er nærmest ikke det man ikke kan købe her. Altså, helt seriøst, du kan køb en Nimbus 2001, hvad kan man mere bede om? Min yndlingsbutik er helt sikkert Olivanders. Den er fyldt op med tryllestave. Det er så vildt. Jeg tror du kan få alle dem du gerne vil have. Jeg har indtil videre to, nemlig Snapes og så købte jeg der her, denne gang:

 

Dumbledores. De er så smukke, og det er så svært at vælge når man er derinde.

Jeg tror at i alt er der omkring 10 butikker, eller noget i den stil. Man kan købe en masse tøj, karper, og slik (kunne virkelig have købt mig fattig i de butikker), og så har de også nogle små boder hvor man kan købe drikkevarer og snacks, hvilket leder mig videre til det næste jeg vil snakke om.

Mad og drikke:

Butterbeer. Det skal man jo ligesom smage når man er der, ikke? Jeg smagte det, og nu har jeg smagt det. Det er ikke fordi det smager virkelig grimt, det smager bare heller ikke rigtig godt. Det er meget sødt, og hvis jeg havde fået et glas der var halvt så stort, havde jeg sikkert ikke nået at blive træt af det, men det blev jeg, desværre. Kender i det at man bare så gerne ville kunne lide noget, men det kan man bare ikke helt…. Jeg siger ikke at jeg har det sådan med butterbeer, men…..

Udover det har de en restaurant derinde, men der var jeg ikke inde, for, som i alle andre forlystelsesparker, er maden altid vildt dyr. Jeg købte en græskarjuice, som smagte 100% af klamt, og så købte jeg en chokoladefrø som smagte af chokolade. Noget at det sjoveste spiselige jeg købte er nok multismagsbønner, og så købte jeg nogle citronbolcher, men kun for at få dåsen de var i, for hvor sød er den ikke lige:

   

Fadet købte jeg også, og så den lille krukke, som er formet som indpakningen til chokoladefrøen. Jeg er helt vild med det!!!

Rides:

Der er to rides, en for børn, og en som også er til børn, men nok mest til voksne (Giver det overhovedet mening?). Den til børn er en hvor man kører rundt i Stormvind (Hvad fanden hedder den på engelsk? Buckbeak??), og ja, jeg prøvede den, for jeg er et barn indeni. Den var meget fin, og jeg nød den fordi man kunne se slottet så flot derfra, og udover hele hogsmeade.

Den vil voksne var dog sjovest. Det er en 4D ting, hvor man sidder i en vogn, og bliver kørt rundt på nogle skinner. Man har ikke briller på, men effekten er der alligevel. Igennem turen er man blandt andet ude og spille Quittich, og så bliver man angrebet af dementorer, og så flyver man hen over søen ude foran Hogwarts, og det er bare som om man er der. Det er virkelig sindssyg. Første gang var det så vildt at jeg rent faktisk fik tåre i øjnene, og blev så rørt over at være der. Jeg vil så også sige, at når man har prøvet den 3 gange, er man, og med man, mener jeg jeg, også ret dårlig.

Men jeg var stadig lykkelig, og hvis du er HP-fan, er jeg ret sikker på at du ville elske det.

Underholdning:

Selvfølgelig har de sørget for en masse skøn underholdning, blandt andet kommer der en masse fra de forskellige skoler, og underholder. Ligesom du kan se på de to billeder under dette.

Udover det kan man også opleve Hogwarts-koret.

Og så har Olivander et baglokale i butikken, hvor man kan komme med til en ceremoni. Det vil sige at en af de, omkring tyve mennesker som bliver lukket ind på en gang, bliver valgt ud, og så skal ham som “arbejder” i Olivanders, finde den rette stav til hende/ham. Det er mega sjovt, men jeg kunne desværre ikke tage billeder derinde. Jeg tror egentligt godt at man måtte, men jeg var bare meget optaget af hvad der skete.

Det var min tur rundt i Harry Potter verdenen, og jeg håber i kunne lide den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *