Andet

Sommerferie!

Hej alle sammen!

Jeg har været på sommerferie i snart en måned, og har derfor ikke været særlig aktiv. Nu er jeg tilbage, med en masse anmeldelser og skønne bogrelateret ting. Men først vil jeg da lige forklare jer hvad jeg har lavet imens jeg har været væk.

Min første rejse gik til USA, hvor jeg startede med at være i Las Vegas. Jeg har været der før, men det var dejligt at være tilbage. Jeg har desværre ikke så mange billeder derfra, fordi jeg, dum som jeg er, kom til at slette dem (Ja… Det er ikke en joke. 1300 billede, slettet, for altid…. (Jeg græd)). Men udover at vinde på en enarmet (vandt 1000kr,- og gamblede 100 kr.-), så var jeg også i Death Valley, Valley of Fire, Grand Canyon, og Sequoia.

Men vigtigst af alt var jeg i en af de bedste Barns&Nobel butikker. Til jer som ikke ved hvad det er, er det en kæmpe boghandler. Der købte jeg bla. :

  

Funko Pop- figurer, bøger selvfølgelig, og så købte jeg Det Gyldne Lyn! Hvis nogle af jer nogensinde kommer til USA, så skal i simpelthen besøge en B&N.

 

Efter vi havde været i Las Vegas tog vi til San Francisco. Det var ikke ligefrem solskin de fleste af dagene, men det var okay. Faktisk meget rart når man kommer lige fra Vegas hvor der er 45 grader hele tiden.

Kender i det at man ikke kan lade være med at tænke på nogle bøger, når man besøger nogle forskellige steder? Jeg fik sådan lyst til at læse de bøger som foregår i SF da jeg var der, men så kom jeg i tanke om at min TBR er alt for vild for tiden, og droppede det. Men det er alligevel sjovt…

I slutningen af USA turen besøgte vi:

LA.

Jeg har jo noget med LA, så selvfølgelig synes jeg at det var det fedeste. Ikke at vi oplevede så vildt meget der, men det er bare en skøn by, og stranden er fantastisk. Der var faktisk kun en af dagene som var planlagt, det var den dag vi skulle i Universal Studios. Som alle Harry Potter fans nok ved, har US-Hollywood jo en wizarding world of Harry Potter, og jeg har været der før, men det var lige så fantastisk anden gang, som første gang. Det har nok også noget at gøre med at første gang var jeg alene afsted, men denne her gang havde jeg hele tre at dele oplevelsen med. Jeg vil skrive meget mere om wizarding world of Harry Potter i et anden indlæg, og vise jer en masse billeder derfra.

  

Da jeg så kom hjem fra USA, havde jeg fire dage (hvor jeg egentligt godt kunne have blogget, men for at være ærlig gad jeg ikke), inden jeg skulle afsted med min familie, til Tyrkiet.

Det var den vildeste afslapningsferie. Normalt kan jeg godt lide når der sker noget når man er ude og rejse, men efter USA var det virkelig dejligt bare at komme ned og hygge sig med sin familie, og blive dejlig brun. HAHA, og selvfølgelig få læst lidt.

Jeg læste slet ikke i de 15 dage jeg var i USA, og helt seriøst, jeg tror at jeg bliver et andet menneske når jeg ikke læser. Jeg er gladere når jeg læser, så det var så dejligt at gøre det igen. HAHA.

Jeg læste Monster og to andre bøger, og min lillebror fik jeg til at læse Historien om en dreng. Han har faktisk lavet en boganmeldelse af den, som også kommer op på bloggen snart. Jeg tænkte at det var en god idé at få det hele fra en drengs synsvinkel.

Jeg håber ikke at i synes det var et mega kedeligt indlæg, fordi det var en smule mere…. Personligt? Det omhandlede i hvert fald ikke bøger, men det vil det komme til meget snart, for nu er jeg tilbage. Glædelig sommer til alle!!! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *