Bogsnak

Bogforum!

bogforum-logo

Jeg var for første gang til BogForum sidste år, og jeg elskede det. Derfor skal jeg naturligvis også afsted i år. Den 12. november.

Bogforum foregår i Bellacenteret den 11.-13. november, og er et sted hvor du kan flippe ud over hvor mange gode bøger der er i denne smukke verden. Du kan købe bøger, høre interviews, få signeret bøger, møde en masse skønne bogisterrenseret mennesker, og meget mere.

Det var min kæreste som “introducerede” mig for begivenheden, ved at invitere mig derind i forlængelse med vores otte års dag sidste år. Og det er præcis grunden til at jeg elsker ham. BogForum er jo alle bognørders (våde) drøm. En dag hvor alle landets forlag, udvalgte forfattere og boginterreserret mødes, og snakker sammen. Udover det er der en masse interviews, og det vigtigste for mig i år, er helt sikkert at møde Audrey Carlan, forfatteren bag Calendar Girl- serien. Jeg har læst de tre første bøger, og er stor fan af hendes arbejde. Så skal jeg selvfølgelig også forbi LOVEBOOKS-tøserne og sige hej (hvis jeg ikke bliver for genert, for det er jeg virkelig god til at blive. Jeg har sagt til mig selv i år: Lad nu være med at være genert, spring ud i det. VÆR SEJ! Men, hvem prøver jeg at narre?), fordi jeg elsker deres arbejde.Udover det ved jeg at min lillebror gerne vil købe, og have signeret Selfies, af Jussi Adler Olsen, og min kæreste vil også gerne møde en, men jeg kan ikke huske hvem det er. HAHA!

Jeg synes det er så fedt at have sådan en dag, for, og det her mener jeg sgu, der er for få mennesker som ved hvor meget bøger kan gøre, og så er det bare så rart at være blandt så mange folk, den ene weekend (dag), som elsker dem og ikke synes at man er en nørd fordi man har så stor kærlighed til dem. Bøger er jo ikke bare bøger, som i jo nok ved. BogForum er også en skøn mulighed for at for øjnene op for nye udgivelser, og snakke med mennesker som rent faktisk har erfaring indenfor både skriveverdenen og forlagsverdenen. Og for det ikke skal være løgn, får man jo gratis bogmærker og smagsprøver på forskellelige bøger i form af enten et lille hæfte, eller nogle papir som er klipset sammen. På den måde for man også øjnene op for nogle nye forfattere, hvilket jeg finder meget spændende. Jeg ville faktisk gerne læse en bog af en dansk forfatter, for det tror jeg ikke at jeg har prøvet endnu….

Jeg ved ikke om det bare er mig som er en smule psykotisk eller noget, men jeg har lavet en liste over alle de bøger jeg gerne vil købe, og den tænker jeg at jeg vil dele med jer. Så, her kommer den:

Calendar Girl 3- Af Audrey Carlan

Som du ser mig- Af  Cora Carmack

På kant med livet- Af Jennifer Niven (Hvis man kan få den derinde, for det har jeg ingen idé om)

Den dag jeg glemmer- Af Adam Silvera

Alt eller intet- Af Nicola Yoon

Vi var løgnere- Af E. Lockhart

Bare en dag, Bare et år, Bare en nat- Af Gayle Forman

Absolute beginners, Absolute love- Af SJ Hooks

Det er min liste, men jeg er ikke sikker på at jeg holder mig til den. HAHA! Det vil jeg vende tilbage med, i et oplæg efter BogForum, og måske endda med en lille video oveni!

Har i forslag til nogle bøger jeg kan være på udkig efter, nu ved i jo hvad jeg er til? Skriv gerne en kommentar med titlen, så vil jeg tjekke op på det. Her til sidst er der jo kun en ting at spørger om:

Skal du med til BogForum? ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *